Hondenschool

Iedere hond is verschillend. Rashond, bastaard of hond uit het buitenland, allemaal hebben ze hun eigen karakter en verschillende aanpak. Ook iedere eigenaar is verschillend. Daarnaast zijn er veel verschillende trainingsmethodes voor honden. Waar het bij mij om gaat is dat hond en baas vooral plezier samen hebben. Samen in een fijne en veilige omgeving trainen zodat trainen en opvoeden van je hond één groot feest is.

Puppy cursus

Wil jij een goede start voor je pup? Werken aan een goede band, commando’s aanleren maar ook vooral veel plezier samen hebben? Door je pup bloot te stellen aan verschillende prikkels, obstakels en ondergronden krijgt je pup zelfvertrouwen en leert hij ook te vertrouwen op jou als baas. Tijdens de lessen besteden we veel aandacht aan gedrag en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. We trainen in kleine groepen van maximaal 4 honden. Onze puppycursus is geschikt voor pups vanaf 8 weken.  In de lessen bouwen we aan een stabiele basis die uit groeit tot een goede relatie. De puppycursus bestaat uit 8 lessen, waarvan 1 theorieles. 

In de theorieles bespreken we de socialisatiefase en angstfase, lichaamstaal van de hond, zindelijkheid, benchtraining, bijtgedrag bij pups en socialisatie etc.

Wil jij een goede start voor je pup?

Iets nieuws leren?

Jonge honden cursus

Tijdens de jonge honden cursus leert u om te gaan met uw jonge (puber) hond. Soms lijkt het alsof je jonge hond alles vergeten is, wat hem tot nu toe geleerd is. Dit is gelukkig niet het geval. Jonge honden zijn snel afgeleid en lessen met alleen gehoorzaamheidsoefeningen zijn dan vaak ook niet meer leuk voor je jonge hond. Daarom leren we de hond tijdens deze cursus nieuwe, leuke oefeningen, is er veel ruimte voor spelen en plezier en herhalen we de eerder geleerde commando’s en breiden deze langzaam uit. De jonge honden cursus bestaat uit 8 lessen waarvan 1 theorieles.  

In de theorieles bespreken we voor- en nadelen van castratie, spanningsignalen bij honden en hoe om te gaan met uw jonge (puberhond).

Fun cursus

Voor honden die de puppycursus en de jonge honden cursus gevolgd hebben.* Gewoon, omdat het super leuk is om een moment in de week samen met je hond op een leuke manier bezig te zijn! Tijdens de fun cursus gaan we bezig met balans en coordinatie oefeningen, zetten we de hond met zijn neus aan het werk en gaan jullie allerlei leuke spellen en oefeningen doen. Zoals de naam van de cursus het al zegt; vooral veel fun samen beleven! De Fun cursus bestaat uit 8 lessen. 

*heb jij ergens anders een cursus gevolgd en wil je instromen in de fun cursus? Neem dan even contact met mij op zodat we kunnen bespreken hoe we dit gaan doen.

Gewoon, omdat het superleuk is!

Klaar om de band tussen jou en je hond te versterken?